Elektrische fiets Nijmegen

Nijmegen is een makkelijk te fietsen stad in Nederland en daarom is een elektrische fiets wellicht een goede optie als vervoersmiddel. Dankzij een elektrische fiets kunt u op een gezonde manier naar werk fietsen of uw boodschappen doen.

Uiteraard is de afstand nog steeds even groot, maar het is gezonder dan een auto en stukken beter te fietsen met een elektrische fiets. Met een elektrische fiets kunt u dus blijven fietsen, ook bij tegenwind of verminderde conditie.

Op deze manier hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer, de auto, of een brommer of scooter. Door gebruik te maken van een elektrische fiets in Nijmegen bent u goed bezig voor de gezondheid van uw medemens en van uzelf.

Dankzij de elektrische fiets blijft u in beweging en stoot de fiets geen uitlaatgassen uit. Zo kunt u een steentje bijdragen aan een schoon en gezond Nijmegen. Bij Bike Totaal Thoonen. hebben wij een ruime keuze aan fietsen van bijvoorbeeld Batavus, Gazelle, Koga en Sparta. Dankzij het grote aanbod kunnen wij voor iedereen een passende elektrische fiets. Of u nu op zoek bent naar een elektrische fiets voor korte ritjes binnen Nijmegen, of naar een meer sportieve elektrische fiets. Bij Bike Totaal kunt u zelf ervaren hoe het is om op een elektrische fiets te rijden. Wij hopen u snel te kunnen begroeten in onze winkel in Nijmegen !

of bekijk alle elektrische fietsen online en reserveer voor een proefrit